Visning: A A A A A
Sammen for Hammerfest!

Hammerfest kommune på Barentshavkonferansen 2019

Denne uken 1. - 3. april gikk Barentshavkonferansen av stabelen på Arktisk Kultursenter. Sammen med Kvalsund kommune og Hammerfest havn var Hammerfest kommune tilstede med stand.

Bolyst, næringsområder og muligheter i Leirvika

Olje- og energiminister Kjell Børge Freiberg og ordfører Alf E. Jakobsen

Olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg mottar medlemskap i Isbjørnklubben fra ordfører i Hammerfest Alf E. Jakobsen. Foto: Rino Engdal

Fokus for årets stand var bolyst, nye næringsområdet i Kvalsund og utviklingen som skjer i Leirvika i regi av Hammerfest havn KF. I samarbeid med Hammerfest Turist delte kommunen ut medlemskap i Isbjørnklubben som gave til deltakerne på konferansen. Dette var det mange som satt stor pris på, og et av de nye medlemmene i den eksklusive klubben ble ingen ringere enn olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg. Han fikk utdelt sin diplom fra ordfører Alf E. Jakobsen.

Hammerfest kommune stand

Stand personell fra Hammerfest havn KF, Kvalsund- og Hammerfest kommune. Foto: Rino Engdal

Studenter fra hele Norge på Barents Sea Youth Conference 

Parallelt med Barentshavkonferansen går Barents Sea Youth Conference som samler studenter fra hele landet. Studentene delte sine erfaringer og tanker om hvordan Hammerfest kommune skal være et attraktivt sted å bo og jobbe. Flere av studentene hadde et veldig positivt inntrykk av Hammerfest og mulighetene som er her. De utelukket ikke at de ville søke seg jobb her etter endt studietid. Det var også elever fra Hammerfest videregående tilstede på AKS. Elever fra studielinjen Service og Samferdsel var en del av vertskapet til arrangøren av Barentshavkonferansen, og fikk verdifull erfaring med å jobbe med et så stort arrangement.

Folk på stand til Hammerfest kommune

Stort engasjement fra studenter og elever på Hammerfest kommune sin stand. Foto: Rino Engdal

Barn fra first lego league på stand til Hammerfest kommune

Elever fra First Lego League prøvde seg på quiz.

 

Tips en venn Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS