www.hammerfest.kommune.no

Husk fristen for fotokonkurransen 10. september!!

Vi har fått noen bidrag til fotokonkurransen, men ønsker mange flere. Så har du ikke deltatt allerede oppforder vi deg til å sende inn ditt favorittbilde. Les mer om hvordan du kan vinne et Canon Digital IXUS 60!


Vi ønsker at alle skal bli kjent med våre nye hjemmesider, og i forbindelsen med lanseringen starter vi en fotokonkurranse. Som du vil se på sidene mangler vi bilder. Under finner du ut hvordan du kan være med å fylle opp siden.

Hvilke motiver?
Det første kravet er at motivet på bildet må være en del av Hammerfest kommune.

Det er lov å delta med både sommer og vintermotiver. Vi er både ute etter generelle motiver fra kommunen, og motiver som kan gå på bestemte objekter/områder/tjenester:

  • De generelle bildene vi ønsker er av motiver vi alle kan forbinde med kommunen. Det må være en viss gjenkjennelseseffekt.
  • Rundt om på internettsidene finner du hvor vi kan ha bruk for bestemte bilder. De er markert med et grafisk bilde med en varm oransje ramme.
  • De plassene hvor vi allerede har bilder er markert med et grafisk bilde i en dyp blågrønn farge.

Vi ønsker ikke personportretter eller bilder hvor personer er hovedmotivet. Dette selv om det er av personer som bor i Hammerfest.

Hva kan man vinne?
Førstepremie: Canon Digital IXUS 60 m/ekstra batteri og læretui. Et allsidig kamera som er lett å ta med seg på tur. Her finner du mer om kameraet på Canons sider.

De resterende publiserte bildene får gavekort på 200 kroner fra Hammerfest Handelsstand.

Alle vinnerne får gleden av å se sitt eget bilde på internett!

Hvem kan delta?
Ettersom internettsiden er for alle brukerne av våre sider, kan alle delta i konkurransen. Du trenger heller ikke å være fastboende i Hammerfest for å sende inn bilder. Også eksempelvis borteboere, Melkøya-arbeidere og altaværinger kan delta med Hammerfestbilder...

Hvordan delta?
Bildene må sendes på e-post, og må være digitalt i jpeg/jpg format, og filstørrelsen må ikke være større enn 5 megabyte. Bildet må la seg publiseres på internettsiden til kommunen. Hver deltaker kan kun delta med et bilde.

E-post med bildebidrag må merkes med ordet Fotokonkurranse i emnefeltet. Hvis dette ikke gjøres, kan det være at bidraget ikke registreres.

I e-posten skal det kun fylles inn:

  • Motivnavn/område
  • Generelt bilde - eller til hvilken side på hjemmesiden
  • Navn
  • Adresse
  • Tlf

Bidrag kan sendes til fotokonkurranse@hammerfest.kommune.no

Hvilken frist gjelder?
Fristen for å delta i konkurransen er 10. september 2006. Det vil bli annonsert på www.hammerfest.no når juryen samles, og når vinnerne blir kåret.

Hva godtar man når man deltar?
Ved å delta i konkurransen godtar man at Hammerfest kommune kan benytte bildene som premieres fritt på sine hjemmesider. Deltakere sier også ja til at bildene kan benyttes som illustrasjonsfotoer for digitale medier som ønsker å omtale Hammerfest kommune. Forutsetningen er at fotokreditering skjer i formen: Hammerfest kommune/fotografnavn.

Noen bilder kan bli justert i størrelse og farge for best mulig visning på hjemmesiden. Bildene vil bli plassert der kommunen mener de passer best.

Ved å delta godtar man også at Hammerfest kommune kan lagre ikke premierte bilder for fremtidig bruk. Dersom disse bildene blir benyttet blir de også premiert.

Juryen består av:
Prosjektleder Internett: Barnehagesjef Grethe Nissen
Ordfører Alf E. Jakobsen
Leder Servicekontoret Grethe Johannesen
Informasjonsleder Kjartan Mikalsen

Juryens dom i konkurransen er endelig og kan ikke påklages, men naturligvis diskuteres… Lykke til!

 

 

2006-09-07