Visning: A A A A A
Sammen for Hammerfest!

Kulturskolen

Hammerfest Kulturskole tilbyr opplæring innen musikk, dans og kunstfag samt dirigent-, instruktør- og musikertjenester.

 

Fra forestillingen Gloria

Musikk:
Undervisningstilbudet omfatter de fleste musikkinstrumenter: messing, treblås, fiolin, bratsj, gitar, bassgitar, slagverk, piano/tangentinstrumenter, sang, barnekor og musikkterapi.

Undervisning er organisert som ukentlige enetimer eller i smågrupper med 2-3 elever.

Alle elever som får undervisning på korpsinstrumenter vil få tilbud om å spille i skolekorpset Isbjørnan. Musikkelevene deltar i Kulturskolen sine forestillinger og konserter i samspill med andre elever, og som solister.
 

Dans:
Undervisning i dans inneholder elementer fra tradisjonell dans, klassisk ballett, jazz- og samtidsdans, koreografi og improvisasjon. Elever for treningstilbud minst en gang pr. uke. Undervisningen er organisert som gruppeundervisning inndelt etter alder og nivå. Alle danseelevene er med på Kulturskolen sine store forestillinger. 

Visuell kunstfag:
Kunstfag: Det undervises i klassiske tegne- og maleteknikker samt arbeide med skulptur og grafikk. I tillegg til å utvikle sin egen kreativitet vil elevene få kjennskap til profesjonelle kunstnere. Undervisning er organisert som gruppeundervisning inndelt etter alder. Elevene har undervisning en gang i uken.

Kunst og håndverk: Elevene får en innføring i og får jobbe med ulike teknikker primært innen tekstilmaterialer. Undervisning er organisert som gruppeundervisning inndelt etter alder. Elevene har undervisning en gang i uken.
 

Kurs:
Kulturskolen arrangerer også en rekke tidsavgrensede kurs for barn, ungdom og voksne. Disse annonseres særskilt i forkant av kursoppstart.

Musikertjenester og underholdning:
Kulturskolens lærere og elever brukes i utstrakt grad som underholdere/artister ved ulike arrangementer. Kulturskolen har eget Husorkester som består av kulturskolens lærere. I tillegg til egne konsertprosjekter underholder Husorkesteret i konferanser, middager, julebord, møter og andre arrangementer.

Dirigent- og instruktørtjenester:
Kulturskolen kan levere dirigent-/instruktørtjenester til kommunens kor, korps, teatergrupper osv.

Utleie av musikkinstrumenter:
Det er anledning til å leie musikkinstrumenter fra Kulturskolen. Skolen kan tilby de fleste blåseinstrumenter, fiolin, el-piano og akustisk gitar.

Les mer om undervisningstilbudet:  www.hammerfestkulturskole.no

Søknad om elevplass: Du kan søke elevplass på Hammerfest Kulturskole sin hjemmeside: www.hammerfestkulturskole.no
Frist for hovedopptak for høstsemester er 15. juni og vårsemester 15. desember. Utmelding skjer i Kulturskolen sin elevportal Speedadmin.

Hva kreves for å motta tjenesten?
Kulturskolen er åpen for alle, men barn og unge opptil 18 år prioriteres i elevopptak. Det forventes at musikkelever øver hjemme og forbereder seg til de ukentlige øvelser. Voksne kan tas opp ved ledig kapasitet.


Kontaktinformasjon - Hammerfest kulturskole:

Besøksadresse: Strandgata 30, Arktisk kultursenter, 3. etasje
Postadresse: Postboks 1224, 9616 Hammerfest
Telefon: 78 40 20 80 / 78 40 20 76
e-post: Kulturskolen@hammerfest.kommune.no 
Hjemmeside: www.hammerfestkulturskole.no

 

Web levert av CustomPublish AS