Visning: A A A A A
Sammen for Hammerfest!
Planregister

Planregister for arealplaner

Hammerfest kommune har i samarbeid med Norkart AS laget en innsynsløsning for vedtatte arealplaner.

Alle vedtatte arealplaner finner du i kommunens digitale planregister. Her finner du dokumenter som planbestemmelser, vedtatt plankart og annen relevant planinformasjon. Du kan søke på planens navn eller deler av navnet. Ved å klikke på planid får du tilgang til opplysninger og dokumenter tilhørende valgt plan.

Klikk her for å komme til planregisteret

Det er også anledning til å bruke kommunens kartinnsynsløsning og finne gjeldende plan for det aktuelle området man ønsker. Her følger en oppskrift for å finne reguleringsplaner i kartet:

  1. Velg Hammerfest kommune,
  2. Søk på adresse, stedsnavn, eiendom eller naviger deg til det området du ønsker og zoom inn til passende nivå,
  3. Klikk på ønsket område i kartet. Det vil deretter komme opp en dialogboks som viser adresse, koordinater, meter over havet m.m.,
  4. Klikk på Mer info og velg hvilken plantype du ønsker å se. Der det foreligger en vedtatt detaljplan, vil dette komme opp som valg. Alternativt finner man kommunedelplan og kommuneplan,
  5. Klikk deretter på Reguleringsplan som vil vise generell planinformasjon. Det vil være en lenke til WebPlan som tar deg videre til planregisterløsningen. Det er også mulig å vise planens avgrensning med funksjonen Vis i kart.

Det er mulig å velge ulike kartlag med bl.a. reguleringsplaner, kommunedelplaner og kommuneplan i nedtrekksmenyen øverst til venstre, under Hammerfest kommune.

For hjelp og mange andre praktiske funksjoner i kartinnsynsløsningen, se menyen som er tilgjengelig helt øverst til venstre.

Klikk her for å komme til kartinnsynsløsningen

Ta gjerne kontakt med oss på e-post servicekontoret@hammerfest.kommune.no eller tlf. 78 40 20 00 ved behov for hjelp knyttet til de overnevnte produktene.

Web levert av CustomPublish AS