Visning: A A A A A
Sammen for Hammerfest!
Inngress Rv.94 parsell 9

Reguleringsplan for Rv. 94 Grøtnes – Saragammen (parsell 9)

Parsell 9 er siste del av det sammenhengende prosjektet Skaidi - Hammerfest og strekker seg fra Grøtnes til Saragammen. I Saragammen kobler reguleringsplanen seg på planen for omkjøringsveien i Rypefjord. På Grøtnes kobler den seg på vegløsningen i planen for ny flyplass.

Planen er i sin helhet utarbeidet av Statens vegvesen. Prosjekt Rv 94 er delt opp i 9 ulike parseller hvor parsell 1 fra Skaidi til Arrisberget er ferdigstilt.  

Statens vegvesen har valgt å gå videre med regulering av parsell 6, som nå er vedtatt av Kvalsund kommunestyre, og parsell 9 som ble vedtatt 14 des 2017 i Hammerfest kommunestyre.

Parsell 9 har hatt særlig fokus fra vegvesenets side. Man har sett at trafikkproblemene på dette strekket er store, både i forhold til brøyting, sikkerhet, kurvatur og vedlikehold. Stigningene på begge sider av Sargammen har også lenge vært et problem på vinterstid. Trafikkbildet som man ser for seg i årene som kommer gjør det helt nødvendig å gjøre betydelige utbedringer på strekningen.

Dokumenter:

Merknadsbehandling Grøtnes - Saragammen 

Relaterte artikler

Tips en venn Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS